Daily Archives: 25/11/2016


Конференцијата „Организирани за подобри квалификации“ во Брисел, Кралство Белгија

На 23-ти и 24-ти ноември 2016 во Брисел, Кралство Белгија, Наташа Јаневска, Државен советник, Аспасија Хаџишче, советник и Борчо Алексов, Помошник раководител за високо образование и член на Советодавната група за Европската рамка на квалификации, учествуваа како панелисти  на конференцијата „Организирани за подобри квалификации“ во организација на Европската фондација за […]